Teodora Lilova PersonalHR certified Life Purpose CoachОт началото на 2017 година съм сертифициран Life Purpose Coach: коуч, който е подготвен със знания, похвати и материали да помага на клиентите си да открият призванието си, и ви предлагам заедно да извървим пътя на себепознанието и осъзнатостта и да потърсим житейската ви мисия.

Каква е целта на курса и в какво се състои?

Целта на този коучинг курс е да потърсим житейската ви цел и професионалното ви призвание. Впускайки се в това приключение, заедно ще:

 • Открием естествените ви таланти.
 • Изследваме интересите и важните опитности в живота ви до сега.
 • Определим и анализираме личностния ви тип и ще идентифицираме подходящите професии спрямо него.
 • Разгледаме ограничаващите вярвания и ще ги заменим с вярвания, които ще ви разкрият нови възможности.
 • Пренапишем историята ви.
 • Създадем личната ви житейска и професионална мисия.
 • Анализираме и поставим в перспектива цялата информация и ще намерим сечението между талантите, интересите, личностния ви тип и пазарните възможности / възможностите за собствен бизнес.
 • На база на откритията ни, ще направим индивидуален план за действие и карта на ресурсите.

За кого е подходящ?

Коучингът за идентифициране на житейската цел е подходящ за всички, които са в една, или повече, от следните ситуации:

1. Смених няколко работодателя в една и съща професионална сфера, но продължавам да се чувствам неудовлетворен. Как да постъпя

2. Знам, че текущата ми работа не е „моето нещо“, но не знам на къде да се ориентирам

3. Не издържам! Напускам! А сега на къде

4. Избрах: бизнеса, програмирането, правото, или – тук сложете вашият разумен избор, под семеен или обществен натиск, имам добре платена работа, но ходя всяка сутрин с неудоволствие, мразя понеделниците и нямам търпение да дойде края на седмицата. Имам познати, които си обичат работата и искам и аз да се чувствам удовлетворен и пълноценен като тях.

5. Изпитвам силно влечение към управление на проекти, театър, продажби, или – тук сложете вашият избор, но не съм сигурна как да подходя и дали силният ми интерес може да се превърне в нещо, което да ми носи приходи.

6. Лутам се: сменям професии, държави, видове организации и не мога да намеря себе си. Какво да направя?

7. Имам собствен бизнес, който не ме удовлетворява: финансово, професионално, лично, или – тук сложете вашата причина, и не знам как да подходя. Да се опитам да го продам или да го съживя? Да се върна в корпоративния свят? Да започна нещо паралелно? Да стана консултант?

Колко време ще продължи?

Този коучинг курс се състои от 5-10 сесии, в които се фокусираме върху всички тези важни житейски и професионални теми, засягаме и много други в зависимост от характеристиките, предпочитанията и ситуацията на клиента, изследваме в дълбочина компонентите необходими за пълноценна кариера и съставяме план за действие.

Тези 5-10 сесии можем да провеждаме веднъж седмично по един час, можем да увеличим времето, което прекарваме на седмица – веднъж за няколко часа или няколко пъти за по един час, можем и да разтеглим курса и да провеждаме сесиите веднъж или два пъти месечно. Всичко зависи от индивидуалните ви нужди, предпочитания и програма.

Какво се очаква от мен?

 • Да започнете пътешествието към себе си с ентусиазъм и любопитство.
 • Да участвате активно в сесиите – все пак това е вашата история.
 • Да се отнасяте отговорно към процеса и към материалите за самостоятелна подготовка.
 • Да се забавлявате! Това е изключително вълнуващ и интересен път и всичко, което откривате за себе си, докато сте на него има потенциала да промени живота ви.

Как можем да провеждаме сесиите?

Както ви е удобно. Можем да се виждаме лично или да говорим по телефон / скайп / вайбър ако не сте от София или препочитате телефонен контакт предвид натовареното ви ежедневие.

Интересувам се. Как мога да започна?

Свържете с мен на teodora(at)personalhr.eu и аз ще ви се обадя да обсъдим всички важни подробности свързани с нуждите ви и същината и логистиката на курса.