Аз съм Теодора Лилова. По образование – икономист, по професия – мениджър проекти, по душа – психолог и любител на морето.

Имам повече от 15 години опит в управление на клиенти и екипи, ИТ проекти и продажби.  През това време съм отговаряла за наемането на хора с най-разнообразни профили и умения и в различни сфери от бизнеса – програмисти, тестери, мениджъри проекти, обслужващи в клиентски центрове с различни нива на езикови и клиентски умения, мениджъри на клиентски центрове, мениджъри на екипи и на смени, хора, които отговарят за качеството на обслужването, асистенти по продажби и маркетинг и консултанти по продажби и маркетинг.

Благодарение на този опит добих много добра представа за това какво е качествено CV и кои CV-та се отхвърлят на първо сито, кои са основните точки, които се наблюдават при преглед на първоначалните документи и кои са въпросите и подходите при провеждане на интервю.  Освен професионалната ми квалификация, съм натрупала опит в кариерните консултации и коучинг сесии, които правя ежедневно за клиенти и приятели.

Сертифицирана съм като кариерен коуч по хюман дизайн методологията, която предоставя точни методи за себеизследване и оценка на начинът ни на взаимодействие със света, стратегията ни за взимане на решение, индивидуалната ни сила и качествата ни в малка и голяма група, местата, на които сме рецептивни, начинът, по който усвояваме информация, предназначението ни и много други. Използвам основно този инструмент за анализ на клиентите си и той ни помага при решаването на кариерни задачи от широк спектър – от предизвикателства на текуща позиция, през желание за израстване в настоящата компания, кариерна промяна и изясняване на следваща кариерна стъпка. Също така съм и сертифициран Life Purpose Coach: коуч, който е подготвен със знания, похвати и материали да помага на клиентите си да открият кариерното си призвания.

Ако имате нужда от кариерен коуч, от това някой да се погрижи за вас, да чуе идеите ви за професионално развитие и да ви помогне да ги реализирате, свържете се с мен и аз ще ви предложа най-подходящия начин за съвместна работа спрямо индивидуалните ви нужди, предпочитания и програма.