Аз съм Теодора Лилова. По образование – икономист, по професия – мениджър проекти, по душа – психолог и любител на шоколада.

Имам повече от 15 години опит в управление на клиенти и екипи, ИТ проекти и продажби.  През това време съм отговаряла за наемането на хора с различни профили и умения и в различни сфери от бизнеса – програмисти, тестери, мениджъри проекти, обслужващи в клиентски центрове с различни нива на езикови и клиентски умения, мениджъри на клиентски центрове, мениджъри на екипи и на смени, хора, които отговарят за качеството на обслужването, асистенти по продажби и маркетинг и консултанти по продажби и маркетинг.

Благодарение на опита си добих много добра представа за това какво е качествено CV и кои CV-та се отхвърлят на първо сито, кои са основните точки, които се наблюдават при преглед на първоначалните документи и кои са въпросите и подходите при провеждане на интервю.  Освен професионалната ми квалификация, съм натрупала опит в кариерните консултации и коучинг сесии, които правя ежедневно за клиенти и приятели.

От началото на 2017 година съм сертифициран Life Purpose Coach: коуч, който е подготвен със знания, похвати и материали да помага на клиентите си да открият призванието си.

Повече информация за мен и професионалните ми занимания, можете да намерите в LinkedIn профила ми.

Ако имате нужда от кариерен консултант, от това някой да се погрижи за вас, да чуе идеите ви за професионално развитие и да ви помогне да ги реализирате, свържете се с мен и аз ще ви предложа най-подходящия начин на работа спрямо индивидуалните ви нужди, предпочитания и програма.